Punëtoria e mjaltës AMË

Shoqata Down Syndrome Kosova në vitin 2015 ka filluar projektin AMË. Në kuadër të këtij projektit personat me sindromë Down aftësohen në paketimin dhe shitjen e mjaltit natyror, nën markën AMË. Ky projekt, është projekti i parë i këtj lloji në Kosovë, i cili theksojë rëndësinë e punësimit të individëve me aftësi të kufizuara në Kosovë.