FUSHATA PËRHAPIM NDËRGJEGJËSIMIN, FESTOJMË NDRYSHIMIN

Ndërgjegjësimi social është një shkathtësi që duhet zhvilluar në mënyrë që të ndërtohen marrëdhënie pozitive dhe për të marrë vendime të përgjegjëshme.

Me qëllim ngritjen e ndërgjegjësimit social për sindromën Down është ndërmarrë iniciativë nga Shoqata Down Syndrome Kosova qendra në Mitrovicë, që personat me sindromën Down të asistojnë policinë e Kosovës në patrollim rrugor përgjatë ditës. Kjo formë ka krijuar mundësinë që të promovohet potenciali i antarëve tanë përmes bashkëbisedimeve me zyrtarët policor dhe qytetarët e Republikës së Kosovës.

#downsyndromekosova #perhapimndergjegjesiminfestojmendryshimin #awarenessmonth #campaign

FUSHATA PËRHAPIM NDËRGJEGJËSIMIN, FESTOJMË NDRYSHIMIN